Sfaturile mele


1. Daca stii engleza, foloseste simultan ambele site-uri pe care sper ca te-ai inscris deja cand ai citit pagina anterioara. Cu cat te vad mai multi client, cu atat mai bine.
Pentru a folosi mai multe site-uri in acelasi timp, va fi nevoie sa folosesti un programel special, numit "webcam splitter".
Cel mai folosit in acest scop e unul gratuit, numit Splitcam, pe care-l poti downloada de la http://splitcam.biz/download.
Daca nu stii engleza, poti castiga destul de multi bani si doar folosind Bongacams, dar iti recomand sa incepi s-o inveti!

2. Aranjeaza-te. De multe ori, un machiaj bine facut sau niste pantofi cu toc pot face ca o fata uratica sa castige mai bine decat una frumoasa. Chiar daca e videochat de acasa, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne aranjam ca si cum am iesi in oras.

3. Zambeste. Clientii vor simti cand ai o stare de spirit pozitiva iar ei asta cauta, pe cineva optimist si vesel, care sa-i faca sa uite de probleme. Eu nu lucram niciodata cand eram suparata.

4. Uita-te ce fac celelalte fete si copiaza ce iti pare o idee buna. In general, cele pe ale caror pagini vezi multi clienti discutand sunt cele de la care ai ce invata.

5. Daca ai un sot sau un prieten, sa nu spui nimanui! Vei castiga multi bani de la cei ce se indragostesc de tine, iar ei nu vor sa afle ca esti deja cu cineva.

6. Incearca sa nu lucrezi mai putin de 7 ore pe saptamana. Pare un sfat evident dar multe fete nu castiga cati bani ar vrea pur din cauza ca pur si simplu nu aloca suficient timp ocupatiei. Cele mai bune site-uri de videochat sunt cele mai folosite.

7. Vorbeste cu clientii. Din experienta mea, fetele care sunt prietenoase si comunicative castiga mult mai multi bani decat cele ce le poruncesc sa intre cat mai repede intr-o conversatie privata de cativa dolari pe minut.

8. Nu butona telefonul mobil cat timp lucrezi.

9. Nu barfi ceilalti clienti, ca cei cu care barfesti o sa se teama ca asa vei vorbi si despre ei.

10. Nu discuta niciodata despre bani cu clientii. Nu le spune cat castigi, ca e posibil sa-i supere daca ai venituri mai mari decat ale lor. Sa nu le spui niciodata nici ca vrei bani de la ei - trebuie sa-i lasi sa ti-i dea singuri.

11. Foloseste cat mai des numele interlocutorului. Pentru noi toti, propriul nume e ceva special si tresarim de fiecare data cand il auzim sau il vedem scris.

12. Dupa ce incepi sa castigi bani, invata-ti si amicele. Eventual, arata-le si lor acest site. Lucrurile bune pe care le facem in viata ni se intorc, si de asta te invat si eu pe tine sa-ti schimbi viata.

Daca ai nevoie de ajutor, adresa mea de e-mail e marilena72@gmx.com.


© 2016+ Videochat Acasa