Cele mai bune site-uri de videochat


Majoritatea oamenilor amana totul pe maine si isi irosesc viata intr-o continua visare, fara sa faca mai nimic. Daca ai ajuns pe aceasta pagina, e clar ca tu nu esti asa.
Inscrie-te, deci, chiar acum pe site-urmatoarele site-uri, inainte sa-ti explic cum sa faci bani pe ele:

1. Bongacams.com e site-ul pe care-l recomand incepatoarelor. Majoritatea banilor se fac din bacsisuri pe care ii vei primi pur si simplu, de la clientii care te plac, fara sa fie nevoie sa interactionezi cu ei. Nici macar nu trebuie sa stii vreo limba straina ca sa faci primii banuti!
>>CLICK AICI ca sa te inscrii la Bongacams

2. Pe Xcams.com vei intalni mai degraba clienti din Olanda, Belgia si Elvetia. Aproape toti vorbesc engleza, dar e un atu sa stii franceza, pe care o stiu mai toti belgienii si elvetienii.
Avantaje sunt multe: clientii sunt generosi, draguti si, poate ca si mai important, traiesc pe un fus orar similar Romaniei, deci iti va fi mai usor sa-i gasesti la orele ideale.
Dezavantajul, cand ai un studio e ca, fiind la doar 2-3 ore de zbor distanta, se vor infiripa deseori sentimente intre clienti si fete; am avut mai multe care m-au parasit dupa ce au fost cerute in casatorie.
Pentru a avea acces la acest site, pe langa alte cateva, va trebui sa te inscrii pe Xmodels.com.
>>CLICK AICI ca sa te inscrii la Xmodels.com

In trecut, as mai fi recomandat si Chaturbate.com. In ultima vreme, insa, din diverse motive (dificultatile pe care le au cu procesatorul de plati, taxele site-ului, etc.), vei castiga acolo doar aproximativ jumatate din banii pe care i-ai castiga pe Xmodels.com investind acelasi efort.
Din motive similare, pe care le pot detalia daca imi trimiti un e-mail, nu as recomanda LiveJasmin.com, MyFreeCams.com, Cams.com, ImLive.com, MongoCams.com sau XLoveCam.com.

Top-ul site-urilor de videochat

Avand in vedere ca multi ajungeti pe site-ul meu dupa cautari gen "top site-uri videochat" in Google, presupun ca un clasament al celor mai bune site-uri de videochat ar fi de interes.
Realitatea, insa, e ca nu e nevoie de un asemenea top, din cauza ca poti lucra pe mai multe site-uri simultan. Te voi invata pe pagina urmatoare cum sa faci asta dar, inainte de asta, te invit din nou sa te inregistrezi mai intai pe cele 2 site-uri recomandate mai sus.

Acum hai sa te invat cum sa faci bani


© 2016+ Videochat Acasa